Crazy May – Kombucha Arvonta

Arvomme toukokuun ajan (4 kertaa) Kombucha settejä kaikkien uutiskirjeemme tilanneiden kesken! Kombucha setin Arvo n. 100€/kpl. Arvontapäiviä ovat maanantait 4.5, 11.5, 18,5 ja 25.5. Mitä aikaisemmin tilaat uutiskirjeen, sitä useampaan Crazy May – arvontaan ehdit siis ottaa osaa.

EDIT. Ensimmäisen arvonnan 4.5.2020 voittaja on Milla K. Onnea! 

11.5.2020 Arvonnan on voittanut Henna H. Onnea! 

18.5.2020 Arvonnan on voittanut Maria K. Onnea!

 

  1. Arvonnan järjestäjä on Crazy Coco Oy.
  2. Osallistut arvontaan tilaamalla uutiskirjeemme pop up lomakkeesta. (tulee esiin sivustolla, kun selaat sivua ylös/alas)
  3. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Voittajan nimi julkaistaan myös sivuillamme, tässä kyseisessä postauksessa, sekä Instagram ja Facebook tileillämme. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 viikon sisällä, arvomme uuden voittajan.
  4. Palkinnot toimitetaan vain Suomeen.
  5. Crazy Coco Oy maksaa palkinnon lähettämisestä syntyvät kustannukset, sekä arpajaisveroseuraumukset.
  6. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista tai virheellisistä osallistumisista, tietoteknisistä häiriöistä eikä mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan.
  7. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät nämä säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen, jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainitun tavoin.
  8. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa arvonnan sääntöjä siten, että nämä muutokset eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan. Jos Järjestäjä joutuu muuttamaan sääntöjä tai tekemään muutoksia arvontaan ja/tai palkintoihin, ajankohtaan tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat arvonnan toteutukseen, Järjestäjä ilmoittaa tästä mahdollisuuksiensa mukaan osoitteessa www.crazycoco.fi

 

 

Seuraa meitä myös somessa: Instagram , Facebook, Twitter , Youtube.

 

Valikko