Crazy Coco ja Feniks eSports yhteistyöhön

 

Timo Lehtimäki , Juha Vesikansa, Markku Tiainen, Janne Juutilainen, Amanda Harkimo, Luis Gonzalez ,Suvi Pitkänen ja Javier Zafra.Crazy Coco Oy sekä e-urheilun kärkijoukkueisiin kuuluva Feniks eSports ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä Crazy Coco tuo

pelaajille ratkaisun kovaa fyysistä ja henkistä kuntoa vaativan urheilumuodon nesteytysvaihtoehtoihin.

”Upeaa on, että uuden sukupolven luonnolliset energiajuomamme on huomattu e-urheilupuolella ja terveellisemmillä vaihtoehdoilla näytetään esimerkkiä myös tuleville pelaajille. On hienoa olla mukana tässä kehityksessä ja mielellämme lähdemme omalta osaltamme tukemaan lupaavaa joukkuetta.”, Crazy Coco Oy:n Janne Juutilainen kommentoi.

”Luonnollisemmat ja paremmat ruoka- ja juomavalinnat ovat tärkeässä asemassa huipputasolla pelattaessa. Jatkossa Crazy Coco -energiajuomat vauhdittavat pelaajamme huippusuorituksiin ja kansainvälistä menestystä on lupa odottaa.”, jatkaa Feniks eSportsin Markku Tiainen.

”Monesti ajatellaan että e-urheilu ei ole fyysisesti ja henkisesti raskas laji, mutta todellisuus on täysin muuta. Lajissa on pidettävä hyvää huolta yleisestä fyysisestä ja henkisetä jaksamisesta ja siksi luonnollisesti Crazy Cocon Energy ja Wellness -tuotteet ovat oikea ratkaisu Feniks eSportsin e-urheilijoille.” Tiainen kommentoi.

Feniks eSports on kutsuttu Suomessa CSGO Elisa viihde liigaan, joka tullaan lähettämään Elisa viihteeltä ja Twitch:stä. Lisäksi joukkue pelaa muissakin kansainvälisissä liigoissa. Feniksillä on myös PUBG joukkue, joka pelaa Suomen PUBG liigaa yhtenä kärkijoukkueista, lisäksi joukkue pelaa Euroopan ja Pohjoismaiden liigaa.

Crazy Cocon ja Feniks eSportsin yhteistyö startataan Assembly messuilla Helsingin messukeskuksessa 2-4.8.2019. Joukkueeseen ja juomiin voi tulla tutustumaan osastolle 6D8.

Valikko